EvenementgegevensEvenement: Ladder 2017/2018

Naam Ladder 2017/2018 Locatie
Begindatum 01-11-2017 Einddatum 23-03-2018
Aanvang Einde
Bijzonderheden
Omschrijving

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar willen we dit jaar weer een laddercompetitie gaan organiseren. Er zal weer gestreden kunnen worden in twee verschillende poules (speelsterkte 8/9 - Chaufontaine poule & speelsterkte 6/7 - Aquarius poule). Dus zoek allemaal een partner en schrijf je allebei in!. Als je geen partner hebt proberen we je te koppelen, vorig jaar hebben zo koppels kunnen vormen. 

Inschrijven kan t/m 26 oktober zodat we 1 november met de ladder kunnen beginnen! inschrijven doe je via bovenstaand formulier.

 Er zal weer gestreden kunnen worden in twee poules (speelsterktes 9/8 en 7/6). Bij winst stijgt de uitdager een trede, de verliezer daalt een trede. Doel is natuurlijk om uiteindelijk nummer 1 te worden en zo de absolute heldenstatus te verwerven.

Nog enkele tips voor het  inschrijven:

  • De login is óf het bondsnummer wat op het KNLTB-pasje staat óf de login die opgegeven is bij de ledenadministratie bij aanmelding/lid worden (indien niet meer bekend kan deze opgevraagd worden bij de ledenadministratie via ledenadministratie@pettelaer.nl).
  • Als je het wachtwoord vergeten bent, kan je dat opnieuw aanvragen. Het nieuwe wachtwoord wordt verstuurd naar het e-mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is.
  • Soms komen de dropdown-menu’s niet automatisch naar voren. Vink in dat geval eerst ‘aangemeld’ aan. Daarna verschijnen alsnog de dropdown-menu’s die ingevuld moeten worden.
  • Apple producten schijnen soms wat te haperen bij het inschrijfformulier, dit heeft de aandacht van de internetcommissie, maar gebruik dus even een ander apparaat indien het niet werkt.

 

Bij vragen kan je mailen naar

 

Groet, De laddercommissie


To Top

Ogenblik a.u.b. ...