EvenementgegevensEvenement: Najaars competitie 2017

Naam Najaars competitie 2017 Locatie
Begindatum 12-09-2017 Einddatum 29-10-2017
Aanvang Einde
Bijzonderheden
Omschrijving

Beste Pettelaerleden,

De voorjaarscompetitie is net van start gegaan en nu openen we alweer de inschrijving voor de najaarscompetitie. 

De inschrijving staat open tot maandag 15 mei 2017.
LET OP:  Teamaanmeldingen zijn welkom, mits afgestemd met alle betrokken teamleden. We verzoeken in dat geval ieder teamlid zich individueel aan te melden onder vermelding van de gewenste teamsamenstelling. Daarnaast is het slechts mogelijk om uitsluitend jezelf aan te melden. Als je een ander familielid wil inschrijven voor de najaarscompetitie, moet er opnieuw ingelogd worden in 'Mijn Pettelaer' onder invoering van de gebruikersnaam van betreffend familielid.  

Aanmelden gaat als volgt:
1. Open de Pettelaer website;
2. Log in op Mijn Pettelaer (standaard ingesteld als bondsnummer; indien onbekend dan gebruikersnaam op te vragen bij de ledenadministratie);
3. Inschrijven via de knop 'Aanmelden najaarscompetitie 2017' in het menu 'Mijn Pettelaer' (via desktop computer, niet zijnde iMAC);
4. Zorg ervoor dat het vinkje linksboven in het scherm staat aangevinkt.

Bij de aanmelding kan je uiteraard voorkeuren uitspreken voor speeldag, competitiesoort en overige voorkeuren (bijv. 'zelfde team als vorig jaar'). Geef ook aan indien je uitgeloot was voor de voorjaarscompetitie. Leden die zijn uitgeloot, hebben namelijk voorrang bij indeling voor de najaarscompetitie (mits er een team geformeerd kan worden). 

De speeldata voor de najaarscompetitie kan je vinden onder de volgende url: http://www.knltb.nl/siteassets/1.-knltb.nl/downloads/tennissers/competitie/najaarscompetitie/datanajaarscompetitie2017.pdf.

Wij kijken uit naar veel aanmeldingen en een succesvol competitieseizoen!

Hartelijke groet,

Sander Frerichs
Frank van Gool
Hardy Versteegen
Jelle Bekke


To Top

Ogenblik a.u.b. ...