BUURT Dubbel toernooi

Wij zijn erg blij en trots jullie te kunnen aankondigen dat de hoofdsponsor van het jaarlijks dubbel toernooi (voormalig Barrique) dit jaar het gezellige cafe-restaurant BUURT aan de Koningsweg in Den Bosch zal zijn. Het toernooi zal plaats vinden van zaterdag 19 augustus tot en met zondag 28 augustus 2017. Net als voorgaande jaren zal het toernooi waarin gezelligheid en prestatie samengaan weer een passend thema krijgen.

Ben je verrassend goed in de dubbel, is je speelsterkte 6, 7, 8 of 9 en ben (of wordt) je dit jaar minimaal 21 jaar schrijf je dan nu in via www.toernooi.nl. De inschrijftermijn sluit op vrijdag 4 augustus 2017.

In de categorie 6 (21+) kan uitsluitend gemixt worden. In de categorien 7 (21+) en 8 (21+) worden naast de mix ook de heren- en damesdubbel gespeeld.

Om te zorgen dat iedereen tenminste 2 partijen tennist wordt ook in 2017 gespeeld met een verliezersronde, een van de unieke aspecten van dit toernooi. Dit is een geheel nieuwe sheet, speciaal voor iedereen die de 1e wedstrijd verliest. Want mocht dit onverhoopt gebeuren, dan kun je nog altijd strijden om een felbegeerde 1e plek in die verliezersronde.

Kortom extra kans om een finaleplaats te behalen en te strijden om de zeer gewilde, mooie en culinaire prijzen.

Tijdens het toernooi zullen jullie ook weer worden verwend met allerlei lekkere hapjes vanuit het Paviljoen en komt er weer een speciaal aangepast menu van Brigitte. Dus, de perfecte zomerweek om weer even sportief bezig te zijn, je rating weer omhoog te halen, lekker en gezond te eten en (na) te genieten op het terras met oude bekenden en nieuwe mensen.

Wij zien jullie heel graag daar!

Met sportieve groet,
De toernooicommissie.

To Top

Ogenblik a.u.b. ...