LXA Pettelaer Clubkampioenschappen

Jullie hebben nog tot 17 september om de vorm van je leven te bereiken, de kuiten te smeren en de conditie op peil te brengen want dan is het zo ver: de Clubkampioenschappen 2016 senioren B.T.C. de Pettelaer gaan beginnen.

Dit spektakel duurt tot en met zondag 2 oktober en het mooie is: Je kunt je nu al inschrijven via www.toernooi.nl. Op vrijdag 30 september hebben we een feestavond en niet zo maar een maar met een live coverband, en wel:  “Alice in Wonderbra”. 

Uiteraard komen alle categorieën weer aan bod, dubbel, mix en singels maar dit jaar hebben we speciaal voor onze oudere jongere een 60+ categorie in het leven geroepen. Wie voelt er zich klaar voor om als eerste clubkampioenspaar 60+ van B.T.C. de Pettelaer de boeken in te gaan? U kunt zich inschrijven voor de dubbel of de mix.

Ook de jeugdleden die landelijke competitie gespeeld hebben zijn weer van harte welkom in de hoogste categorie. Vraag een senior om met je te dubbelen of te mixen. Dit is de kans om met één van onze toppers op de baan te staan. Ben er snel bij want ze zijn zeer geliefd, onze toppers!

En, beste minder goden, er is ook gewoon een categorie 8. Dus ben je pas net begonnen of voel je nog niet zo zeker. Gewoon mee doen, daar wordt je alleen maar beter van en ten slotte is er niets zo leuk als in een toernooi op je eigen club te spelen. En dan lekker op het terras mooi tennis bekijken onder het genot van een hapje van Brigitte’s “Hip en Heerlijk”. 

Je kunt je inschrijven tot en met 5 september en zorg dat je je email-adres en telefoonnummer vermeld en let er op dat je partner zich ook inschrijft. En o ja, speel je najaar competitie of in een ander evenement dan kun je je helaas maar voor 1 onderdeel inschrijven. 

Wij zien de inschrijvingen graag binnenstromen dus wacht niet te lang!!

Houd de website in de gaten voor meer info m.b.t. de Clubkampioenschappen.

Mocht je nog vragen hebben, schroom niet en mail: clubkampioenschappen@pettelaer.nl

Groeten van de clubkampioenschapscommissie,

 

Ivo, Sjoerd, Ankie, Suzan, Annemiek, Carm, Theo, Hugo, Ilona en Frank

To Top

Ogenblik a.u.b. ...