Jeugdcommissie

De jeugdcommissie richt zich op activiteiten speciaal voor al onze jeugdleden. Voorbeelden hiervan zijn het carnavalstoernooi, het Ouder/Kind Toernooi, het pepernoten toernooi en het toppertennis.

Verder organiseert de Jeugdcommissie het Open Rood, Oranje, Groen Toernooi, de clubkampioenschappen en het Open Jeugd Toernooi.

We proberen voor elke leeftijdsgroep leuke evenementen te organiseren. Voor een overzicht van alle activiteiten, klik hier.

De jeugdcommissie bestaat op dit moment uit Suzanne Verhoeven, Marriet Boersma, Cas de Haan, Jop Roosch en Martijn Janussen ‏           

De jeugdcommissie werkt ook altijd nauw samen met Simon Tennis en clubtrainers Jannah en Pim van Simon Tennis.

 

Contactpersoon vanuit het bestuur is Shalina Scheepens

Zij is te bereiken via mailadres shalina@pettelaer.nl

 

Bij alle evenementen en toernooien is de Jeugdcommissie nog op zoek naar versterking van het team. Heb je ideeën voor de jeugdcommissie of wil je graag je diensten aanbieden, laat het dan weten aan Shalina Scheepens, Martijn Janussen of maak het kenbaar bij de trainer. Er liggen verschillende leuke taken op jullie te wachten.

Het zou leuk zijn als we dit najaar een heuse laddercompetitie voor de jeugd zouden kunnen opzetten.

Tijdens de toernooien zullen buiten het tennis ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden. Hiervoor heeft de jeugdcommissie ondersteuning nodig van de trainers, ouders en oudere jeugdleden. Je hoeft dan echt niet het gehele seizoen beschikbaar te zijn voor de jeugdcommissie maar je zou met een paar personen een evenement kunnen opzetten en daar ook uitvoering aan kunnen geven.

Als je geïnteresseerd bent laat dit dan weten via een mail naar onderstaand adres.

We hopen dat we kunnen rekenen op jullie steun want dat is echt nodig.


De jeugdcommissie is altijd bereikbaar via het e-mailadres:
jeugd@pettelaer.nl


To Top

Ogenblik a.u.b. ...