Tennis met een Kennis-toernooi 2017

Het Tennis met een Kennis-toernooi, is al jarenlang een terugkerend evenement binnen de club. Het concept is eenvoudig: ieder lid van de Pettelaer mag één vriend, kennis, familielid of bekende meenemen. Jullie spelen dan samen een aantal wedstrijdjes, tegen spelers van een vergelijkbaar niveau. Het maakt niet of de 'geïnviteerde' jarenlange tenniservaring heeft of nog nooit tegen een bal geslagen heeft, iedereen is welkom. De enige voorwaarde om mee te doen is dat één van de twee lid is van BTC De Pettelaer en de ander niet. Uiteraard sluiten we de dag af met een lekkere maaltijd en een drankje. Het Tennis met een Kennis-toernooi vindt dit jaar plaats op zondag 3 september.

Op zondag 3 september staat het ‘Tennis met een Kennis-toernooi’ op het programma bij BTC De Pettelaer. Ben jij erbij op deze gezellige tennismiddag? Schrijf je dan snel in, dit kan tot zondag 27 augustus!

Het concept van Tennis met een Kennis is eenvoudig: ieder lid van de Pettelaer mag één vriend, kennis, familielid of bekende meenemen. Jullie spelen dan samen een aantal wedstrijdjes, tegen spelers van een vergelijkbaar niveau. Het maakt niet of de 'geïnviteerde' jarenlange tenniservaring heeft of nog nooit tegen een bal geslagen heeft, iedereen is welkom. De enige voorwaarde om mee te doen is dat één van de twee lid is van BTC De Pettelaer en de ander niet.

Het aanvangstijdstip van het toernooi is 13.15 uur, we tennissen tot het eind van de middag. Daarna is er voor alle deelnemers een heerlijke maaltijd, klaargemaakt door Brigitte. Inschrijven kan per mail, via evenementen@pettelaer.nl.

Dus, samengevat:
Wat: Tennis met een Kennis bij BTC De Pettelaer!
Wanneer: zondag 3 september 2017
Hoe laat: van 13.15 tot 18.00 uur, aansluitend buffet

 Kosten: 5 euro pp


Vermeld bij inschrijving de volgende gegevens:
– de naam van jou en je partner
– de speelsterkte van jou en je partner
– eventuele dieetwensen (vegetarisch)

Heeft je partner geen speelsterkte omdat hij/zij geen lid is van een tennisclub, probeer dan een inschatting te maken. Op die manier kunnen we zo evenwichtig mogelijke partijen maken.

Er wordt gespeeld met eigen ballen, dus denk er aan om een blik ballen mee te nemen!

Met sportieve groet,


De evenementencommissie
Angelique, Yvon, Sjoert, Leontine, Karlijn & Bart

To Top

Ogenblik a.u.b. ...