DE PETTELAER - DE BOSSCHE TENNISCLUB

Welkom bij B.TC. De Pettelaer, de Bossche Tennisclub die zich onderscheidt door haar prachtige ligging nabij de stadwal en het allerbelangrijkste haar bevlogen leden! Daarnaast hebben we een prachtig clubhuis met een geweldige keuken waar de openhaard altijd brandt. 

Onze site geeft een goede impressie van waar B.T.C. De Pettelaer voor staat; sportiviteit (voor alle niveaus), traditie, cohesie, gezelligheid en het bourgondische Bossche leven.


Tot snel op ons park!


Patrick van Druten (voorzitter)

Nieuws

13-10-2017

Oktoberfest

Zaterdag 28 oktober: het Oktoberfest van BTC de Pettelaer!

Lees meer...

02-10-2017

Correctie baanbezetting vrijdag 6 oktober

Lees meer...

14-09-2017

Donderdagavond 14 september

Lees meer...

14-09-2017

Competitie begint, minder banen beschikbaar

De najaarscompetitie start vandaag. Dit houdt in dat er donderdag- en vrijdag avond evenals zaterdag en zondag minder banen beschikbaar zijn voor vrij tennissen. Het overzicht staat op de dag zelf in onze Pettelaer-App welke in de app-store verkrijgbaar is.

Wij wensen alle competitieteams veel succes!

Lees meer...

Lid worden?

Schrijf je in via ons aanmeldformulier
Banen

Bespeelbaarheid banen

Hieronder is zichtbaar of de banen beschikbaar zijn, of dat (een aantal van) de banen vanwege de weersomstandigheden niet bespeelbaar zijn.

Bestuur

Parkeren

Bij herhaling parkeren leden hun auto zonder vergunning, of met een vergunning van een andere wijk, in de woonbuurt bij de hoofdingang van ons park.
We krijgen hier klachten over van omwonenden. Naast dat het vervelend is m.b.t. de relatie met onze buren kan het ook vervelende gevolgen hebben voor je portemonnee.
Kom lekker op de fiets of parkeer in parkeergarage St. Jan (en vergeet niet te valideren!).

Sponsors

Fotogallery

De foto’s van van de Toernooien zijn hier te bekijken
To Top

Ogenblik a.u.b. ...