DE PETTELAER - DE BOSSCHE TENNISCLUB

Welkom bij B.TC. De Pettelaer, de Bossche Tennisclub die zich onderscheidt door haar prachtige ligging nabij de stadwal en het allerbelangrijkste haar bevlogen leden! Daarnaast hebben we een prachtig clubhuis met een geweldige keuken waar de openhaard altijd brandt. 

Onze site geeft een goede impressie van waar B.T.C. De Pettelaer voor staat; sportiviteit (voor alle niveaus), traditie, cohesie, gezelligheid en het bourgondische Bossche leven.


Tot snel op ons park!


Patrick van Druten (voorzitter)

Nieuws

12-12-2017

Nieuw afhangbord

Net als de KNLTB zijn wij bezig om alle digitale middelen van de vereniging te updaten naar een nieuwe versie. Het afhangbord is er daar 1 van.

Lees meer...

07-12-2017

Sluiten Gravel banen

Binnen het parkbeheer streven wij er na om de gravelbanen zolang mogelijk beschikbaar te hebben.
Ook dit jaar zijn de weergoden aardig voor ons geweest maar vandaag hebben we in overleg met de groundsman Adriaan de gravelbanen (voorlopig) onbespeelbaar verklaard.
Reden: de gravelbanen zijn erg nat, er begint al "kleivorming" op te treden en met de weersvoorspellingen van (veel) regen en (natte) sneeuw kunnen de gravelbanen alleen maar beschadigen als er op gespeeld gaat worden in de droge periode.
We zullen van dag-tot-dag kijken naar de weersgesteldheid en de kwaliteit van de gravelbanen en besluiten of ze weer open gaan of dicht blijven.
Dat is te zien op de website.

Verder nogmaals aandacht voor het volgende:

Lees meer...

04-12-2017

5 december knotwilg gesloten

Lees meer...

03-11-2017

Laatste mogelijkheid inschrijven voorjaarscompetitie

Nog een paar dagen heb je de mogelijkheid om in te schrijven voor de voorjaarscompetitie. Doe dit via 'Mijn Pettelaer' op de site!

Lees meer...

Lid worden?

Schrijf je in via ons aanmeldformulier
Agenda
BegindatumNaam
01-11-2017Ladder 2017/2018
05-04-2018Voorjaars competitie 2018
Banen

Bespeelbaarheid banen

Hieronder is zichtbaar of de banen beschikbaar zijn, of dat (een aantal van) de banen vanwege de weersomstandigheden niet bespeelbaar zijn.

Bestuur

Parkeren

Bij herhaling parkeren leden hun auto zonder vergunning, of met een vergunning van een andere wijk, in de woonbuurt bij de hoofdingang van ons park.
We krijgen hier klachten over van omwonenden. Naast dat het vervelend is m.b.t. de relatie met onze buren kan het ook vervelende gevolgen hebben voor je portemonnee.
Kom lekker op de fiets of parkeer in parkeergarage St. Jan (en vergeet niet te valideren!).

Sponsors

Fotogallery

De foto’s van van de Toernooien zijn hier te bekijken
To Top

Ogenblik a.u.b. ...